De bijbel van de Nederlandse keuken
Publicatiejaar:
2020
ISBN 10:
9048847346
ISBN 13:
9789048847341
Over De bijbel van de Nederlandse keuken
Van Zeeuwse bolus tot polderkreeftensoep en van knolselderijsteak tot hachee: in De bijbel van de Nederlandse keuken neemt journalist, schrijver en kookboekauteur Janneke Vreugdenhil je mee op culinaire reis door Nederland. Met naast het ultieme recept voor boerenkoolstamppot met alles dr'op en dr'an onder meer een tussenstop in Oisterwijk voor de worstenbroodjes van Robèrt en een welverdiende pauze in Amsterdam voor een gevulde koek van Holtkamp.
Geschreven door Janneke Vreugdenhil
Janneke Vreugdenhil (Maasland, 25 september 1968) is een Nederlands culinair journalist, kookboekenauteur en schrijver.
Vreugdenhil studeerde Nederlands recht aan de Universiteit van Leiden. Na haar studie legde ze zich toe op de culinaire journalistiek. Ze schreef voor tijdschriften als Elsevier, Vrij Nederland, Allerhande, Sla, Zin, La Cucina Italiana, Bouillon!, NL70 en Tip Culinair. In 2006 begon ze een dagelijkse kookcolumn in NRC-next. Sinds 2010 schrijft ze een wekelijkse column in de ...
Uitgaves van het boek De bijbel van de Nederlandse keuken
Komt voor op deze lijsten
Reviews
Laatst gewijzigd: woensdag 25 september 2024