Eten, drinken en slapen
Publicatiejaar:
2010
ISBN 10:
9085161770
ISBN 13:
9789085161776
Over Eten, drinken en slapen
Summary: Het boek "Eten, drinken en slapen" omvat alle aspecten van het keiharde bestaan dat topkoks leiden. Bovenal de passie, overtuiging en gedrevenheid waarmee zij hun vak uitoefenen. Maar ook de twijfel, zorgen en het verdriet worden door Ronald Giphart met de van hem bekende gevatte observaties beschreven. Jonnie Boer en Sergio Herman geven prijs hoe zij actuele topgerechten bereiden, hun chefs stelden maakbare recepten ter beschikking.
Geschreven door Sergio Herman
Sergio Herman is een gerenommeerde Nederlandse chef-kok die internationale erkenning heeft verworven in de culinaire wereld. Geboren op 5 mei 1970 in het Nederlandse Oostburg, begon hij zijn carrière op jonge leeftijd in het restaurant van zijn ouders, Oud Sluis, dat later uitgroeide tot een van de meest geprezen eetgelegenheden in Nederland. Onder zijn leiding ontving het restaurant drie Michelinsterren en werd het meermaals uitgeroepen tot een van de beste restaurants ter wereld.
Herman st ...
Komt voor op deze lijsten
Reviews
Laatst gewijzigd: vrijdag 3 november 2023