Smaakt naar meer Op culinaire wereldreis met Sergio Herman
Over Smaakt naar meer
Sergio Herman maakte een wereldreis om zijn culinaire kennis uit te breiden. Samen met Axel Daeseleire, die even gepassioneerd is over vreemde culturen en producten, ging hij op avontuur. Met 'eten' als universele taal verkenden ze verschillende regio's over de hele wereld. Dit boek is het resultaat van die tournee: aan de hand van 30 streekgebonden gerechten en tal van culinaire verhalen neemt Sergio je mee op culinaire wereldreis. Van de rijkelijke banketten van de maharadja in India tot de streetfood van Mexico-Stad.
Geschreven door Sergio Herman
Sergio Herman is een gerenommeerde Nederlandse chef-kok die internationale erkenning heeft verworven in de culinaire wereld. Geboren op 5 mei 1970 in het Nederlandse Oostburg, begon hij zijn carrière op jonge leeftijd in het restaurant van zijn ouders, Oud Sluis, dat later uitgroeide tot een van de meest geprezen eetgelegenheden in Nederland. Onder zijn leiding ontving het restaurant drie Michelinsterren en werd het meermaals uitgeroepen tot een van de beste restaurants ter wereld.
Herman st ...
Komt voor op deze lijsten
Reviews
Laatst gewijzigd: vrijdag 3 november 2023