New Italian

New Italian
ISBN 13: 9789038809878

Over New Italian

Italiaans eten. Comfortfood van de zuiverste soort. Net zoals zovelen onder ons is Sergio Herman al jaren in de ban van de Italiaanse eetcultuur. Wie wordt er niet gelukkig van een bord pasta? De Italiaanse keuken is over de hele wereld geliefd en behoort tot het culinair erfgoed, maar er lijken vaak alleen authentieke gerechten te worden gekookt; er wordt weinig met nieuwe smaakcombinaties geëxperimenteerd. Daar brengt Sergio verandering in met zijn take op de ‘cucina nuova’. In meer dan zestig goed thuis te bereiden recepten presenteert hij gerechten die in de basis klassiek Italiaans zijn, maar altijd een eigen flow of karaktervolle twist hebben en echt blijk geven van zijn visie op de nieuwe Italiaanse keuken. Verwacht dus geen authentieke pasta carbonara met spek, eerder een carbonara met pipe rigate en noordzeekrab, of pappardelle met Zeeuwse mosselen en´nduja in plaats van met vongole. Het is tijd om onszelf weer eens te verrassen in de Italiaanse keuken.

Geschreven door Sergio Herman

Sergio Herman is een gerenommeerde Nederlandse chef-kok die internationale erkenning heeft verworven in de culinaire wereld. Geboren op 5 mei 1970 in het Nederlandse Oostburg, begon hij zijn carrière op jonge leeftijd in het restaurant van zijn ouders, Oud Sluis, dat later uitgroeide tot een van de meest geprezen eetgelegenheden in Nederland. Onder zijn leiding ontving het restaurant drie Michelinsterren en werd het meermaals uitgeroepen tot een van de beste restaurants ter wereld. Herman st ...
Sergio Herman

Reviews

Laatst gewijzigd: vrijdag 2 februari 2024