500 Thaise gerechten heerlijke recepten met een unieke balans tussen zoet, zuur, zout, bitter en pittig

500 Thaise gerechten
Publicatiejaar: 2019
ISBN 10: 9048316693
ISBN 13: 9789048316694

Over 500 Thaise gerechten

Net als de hoofdstad Bangkok, is eten uit Thailand heet, kleurrijk, pittig en uniek. Het land staat bekend om zijn geschiedenis en zijn keuken, en Bangkok ontvangt jaarlijks meer toeristen dan Londen, Parijs en New York. Het geheim van de Thaise keuken zit hem in de perfecte balans tussen zoet, zuur, zout, bitter en gekruid. Met de 500 gerechten in dit boek wordt ook u een expert in de Thaise keuken. Carol Beckerman is een freelance auteur die dol is op koken en al meer dan veertig jaar ervaring heeft. Ze heeft de keuken gerund van een traditionele Engelse pub en de catering verzorgd voor grote evenementen in de VS.

Geschreven door Carol Beckerman

Carol Beckerman

Reviews

Laatst gewijzigd: vrijdag 2 februari 2024