Allemaal Sociaal 3.0 kunnen ondernemers de wereld nog redden
Publicatiejaar:
2016
ISBN 10:
9460415296
ISBN 13:
9789460415296
Over Allemaal Sociaal 3.0
In 'Allemaal sociaal 3.0' gaan de auteurs op zoek naar nieuwe recepten en duurzame oplossingen voor een maatschappij 3.0. Hoe herdefiniëren we economische waarde op lange termijn? Hoe en waar vinden social entrepreneurs en commerciële bedrijven elkaar? Hoe krijgt de ondernemende burger echt impact? En waarom moet de overheid zichzelf opnieuw uitvinden om zo mee de krijtlijnen te trekken voor een andere samenleving, waarin innovatieve samenwerkingsverbanden tot nieuwe inzichten leiden? Journalist Filip Michiels voerde voor dit boek urenlange gesprekken met Steven Serneels, Piet Colruyt, Marieke Huysentruyt en Johan Moyersoen, die de voorbije jaren bedrijven én overheden wereldwijd adviseerden in hun zoektocht naar een andere, duurzamere toekomst. Michiels ging zelf ook op zoek naar visionaire bedrijven, inspirerende social entrepreneurs en vernieuwende bestuursmodellen in binnen- en buitenland.
Geschreven door Piet Huysentruyt
Piet Huysentruyt (Kortrijk, 7 december 1962) is een Belgische kok, die bekendheid verwierf door zijn kookprogramma's op televisie. Hij is ook de auteur van verschillende culinaire boeken, en had eerst in Wortegem-Petegem, nadien in Les Vans in Ardèche, een eigen restaurant. Hij won in 2020 Snackmasters op VTM.[1]
Huysentruyt volgde zijn opleiding in de hotelschool Ter Duinen in Koksijde. Daarna ging hij werken in diverse binnen- en buitenlandse restaurants. Uiteindelijk opende hij een eigen ...
Komt voor op deze lijsten
Reviews
Laatst gewijzigd: zaterdag 13 januari 2024