Piet à volonté de kookbijbel voor een leven lang kookplezier
Over Piet à volonté
Een onmisbaar familiekookboek van maar liefst 736 pagina's voor een leven lang kookplezierDe kookbijbel van de levende legende die meer dan 3,5 miljoen kookboeken verkochtPiet Huysentruyt - de man die zijn volk leerde koken - toonde jarenlang op zijn legendarische manier op tv hoe je de perfecte steak bakt, asperges op de juiste manier schilt, je lekkere saus niet laat schiften en ga zo maar door. In dit lijvige boek worden al zijn klassiekers gebundeld. Elk gerecht wordt stap voor stap haarfijn uitgelegd, met alle do's en don'ts, en eindigt steevast met de iconische woorden 'En wat hebben we vandaag geleerd?'
Geschreven door Piet Huysentruyt
Piet Huysentruyt (Kortrijk, 7 december 1962) is een Belgische kok, die bekendheid verwierf door zijn kookprogramma's op televisie. Hij is ook de auteur van verschillende culinaire boeken, en had eerst in Wortegem-Petegem, nadien in Les Vans in Ardèche, een eigen restaurant. Hij won in 2020 Snackmasters op VTM.[1]
Huysentruyt volgde zijn opleiding in de hotelschool Ter Duinen in Koksijde. Daarna ging hij werken in diverse binnen- en buitenlandse restaurants. Uiteindelijk opende hij een eigen ...
Uitgaves van het boek Piet à volonté
Komt voor op deze lijsten
Reviews
Laatst gewijzigd: maandag 17 maart 2025